Novosti

Bojan Otašević - NTC likovne radionice

Od ogromne je važnosti negovati slikovito izražavanje kod dece. NTC sistem učenja zasnovan je na učenju putem asocijacija, na učenju koje je prvo igra pa usvajanje pojmova kroz istu. Bojan Otašević drži posebno osmišljene radionice od strane kreatora NTC učenja, kojima on dopronosi u velikoj meri svojim ogromnim ličnim angažovanjem i ljubavlju prema svom radu i deci. Izložbe radova biće najavljene na sajtu.

"U radu i druženju sa decom, na likovnim edukativnim radionicama, trudim se da klincezama i klincima prenesem lična znanja, iskustvo, istraživanja...saznanja iz sveta umetnosti. Ono što posebno volim i zašto se radujem svakom sledećem času je to što i ja uvek naučim nešto novo od njih. Pratim kako oni prikazuju, tj. kako vide, kroz likovni (i primenjeni) izraz, svet oko sebe, Kako praktički oblikuju svoja osećanja kroz boje, poteze, linije, forme..."

Bojan Otašević

   

   

   

SPREMITE SE ZA PRIJEMNE ISPITE I UPIŠITE ŽELJENE FAKULTETE:

- Filološki fakultet - ­Svi smerovi:

- Srpski jezik – Dragana Subotić

- Engleski jezik – Marija Knežević, Nemanja Miljković

- SVI naši polaznici upisali željene fakultete u Beogradu i u Kragujevcu.
- Sve vrste tehničkih fakulteta:

- ­ETF

- ­PMF

- FON

- SAOBRAĆAJNI

- GRAĐEVINSKI

- VOJNA AKADEMIJA

- RADI SE ISKLJUČIVO SA OZBILJNIM KANDIDATIMA, 3 POLAZNIKA U GRUPI.

Matematika i fizika

Časovi matematike i fizike sa Zoranom Sretovićem. 2 x nedeljno 60 min. Učenici osnovnih i srednjih škola, priprema za prijemne ispite za sve tehničke fakultete. Profesor sa ogromnim iskustvom i uspehom u radu. Budite deo najuspešnijih. Polyglot - Škola koja se voli.

   

POSTANITE DEO ELITE

Prijava

NTC CENTAR SRBIJE - MENSA SRBIJA - BRITISH COUNCIL SRBIJA